prof. dr hab. n. med. prof. dr hab. n. med. Grażyna Rydzewska
-
- Video
Wideo Kwas masłowy – dlaczego warto zastosować u pacjentów z chorobami jelit?
prof. dr hab. n. med. Grażyna RydzewskaKwas masłowy – cząsteczka, o której wciąż przybywa nowych, ważnych informacji. W wykładzie omawiane są najnowsze badania na ten temat, ułatwiają...
Przejdź do wideo -
- Video
Wideo Kwas masłowy – korzystne uzupełnienie farmakoterapii u pacjentów z chorobą uc...
prof. dr hab. n. med. Grażyna RydzewskaChoroba uchyłkowa – najważniejsze wiadomości i praktyczne wskazówki w postępowaniu. Wykład w oparciu o najnowsze badania.
Przejdź do wideo -
- Video
Wideo Kwas masłowy – udowodnione korzystne działanie u pacjentów z IBS
prof. dr hab. n. med. Grażyna RydzewskaSuplementacja kwasu masłowego w zespole jelita nadwrażliwego – co mówią najnowsze badania? Jak rozpoznać pacjentów z IBS i jak pomóc im w ustabi...
Przejdź do wideo -
- Video
Wideo Kwas masłowy – wsparcie terapii biegunek niezależnych od ich etiologii
prof. dr hab. n. med. Grażyna RydzewskaPraktyczne wskazówki dotyczące terapii biegunek w treściwym wykładzie. Ważne informacje na temat eubiozy i maślanu sodu oparte o najnowszą wiedzę. Str...
Przejdź do wideo -
- Video
Wideo Kompleksowe leczenie pacjenta gastroenterologicznego to praca zespołowa. Czy ...
Zobacz autorów - prof. dr hab. n. med. Grażyna Rydzewska
- prof. dr hab. n med. Tomasz Banasiewicz
Maślan sodu w czopkach był wyczekiwany przez gastroenterologów i chirurgów. Dlaczego? Odpowiedzi w rozmowie - wymianie doświadczeń między gastroentero...
Przejdź do wideo -
- Video
Wideo Zastosowanie czopków z maślanem sodu z punktu widzenia gastroenterologa
prof. dr hab. n. med. Grażyna RydzewskaNowość – maślan sodu w czopkach – daje nowe możliwości leczenie pacjentów gastroenterologicznych. Wykład zawiera najważniejsze, praktyczne...
Przejdź do wideo