maślan sodu
-
- Video
Wideo Kwas masłowy – dlaczego warto zastosować u pacjentów z chorobami jelit?
prof. dr hab. n. med. Grażyna RydzewskaKwas masłowy – cząsteczka, o której wciąż przybywa nowych, ważnych informacji. W wykładzie omawiane są najnowsze badania na ten temat, ułatwiają...
Przejdź do wideo -
- Video
Wideo Kwas masłowy – korzystne uzupełnienie farmakoterapii u pacjentów z chorobą uc...
prof. dr hab. n. med. Grażyna RydzewskaChoroba uchyłkowa – najważniejsze wiadomości i praktyczne wskazówki w postępowaniu. Wykład w oparciu o najnowsze badania.
Przejdź do wideo -
- Video
Wideo Kompleksowe leczenie pacjenta gastroenterologicznego to praca zespołowa. Czy ...
Zobacz autorów - prof. dr hab. n. med. Grażyna Rydzewska
- prof. dr hab. n med. Tomasz Banasiewicz
Maślan sodu w czopkach był wyczekiwany przez gastroenterologów i chirurgów. Dlaczego? Odpowiedzi w rozmowie - wymianie doświadczeń między gastroentero...
Przejdź do wideo -
- Video
Wideo Zastosowanie czopków z maślanem sodu z punktu widzenia chirurga
prof. dr hab. n med. Tomasz BanasiewiczKompleksowe leczenie pacjenta gastroenterologicznego wymaga współpracy chirurga i gastroenterologa. Ważne jest zachowanie ciągłości leczenia przed- i ...
Przejdź do wideo -
- Video
Wideo Zastosowanie czopków z maślanem sodu z punktu widzenia gastroenterologa
prof. dr hab. n. med. Grażyna RydzewskaNowość – maślan sodu w czopkach – daje nowe możliwości leczenie pacjentów gastroenterologicznych. Wykład zawiera najważniejsze, praktyczne...
Przejdź do wideo -
- Video
Wideo Maślan sodu – dlaczego warto go wybrać u pacjentów z zaburzeniami czynnościow...
dr n. med. Anna PietrzakMaślan sodu – nie tylko jelita. Konkretne informacje dotyczące maślanu sodu, jego roli w organizmie i sposobach na jego pozyskiwanie.
Przejdź do wideo