Składniki: maltodekstryna, fruktooligosacharydy (FOS), liofilizat bakterii kwasu mlekowego zawierający <i>Lactobacillus rhamnosus</i> GG ATCC 53103,
<table>
<tr>
<td> Składniki
</td> <td> 1 saszetka
(zalecana dzienna porcja)
</td> <td>
2 saszetki
(zalecana dzienna porcja)
</td>
</tr>
<tr>
<td> liofilizowane kultury bakterii
<i> Lactobacillus rhamnosus </i> GG ATCC
53103 </td> <td> 1 mld
(1 x 109 CFU*) </td> <td> 2 mld
2 x 109 CFU*) </td>
</tr>
<tr>
<td> Fruktooligosacharydy (FOS) </td> <td> 0,8 g
</td> <td>
1,6 g
</td>
</tr>
</table>
* CFU – Colony Forming Unit - jednostka tworząca kolonię bakterii